Diversitet og inklusion

Hvor og hvordan? – Viden, værktøjer og erfaringer

Igen i år er vi stolte af det mangfoldige team af forskere og praktikere som deler ud af deres viden og erfaringer.  Formålet er at inspirere dig og give dig seneste viden samt værktøjer til at lykkes med D&I – til fordel for Verdensmål og forretning.

‘D&I – Hvor og hvordan? – Viden, Værktøjer og Erfaringer’ er overordnet tema i år og vi sætter særligt fokus på diversitet og inklusion i bestyrelser og direktioner. Også i år afholdes konferencen virtuelt og fysisk i København.

Til konferencen kan du møde forskere og ledere fra offentlige og private virksomheder, der også arbejder med diversitet, inklusion og FNs Verdensmål som en del af deres DNA.

På konferencen kan du også stille dine spørgsmål til oplægsholdere – både fra salen og via chatten virtuelt, og få svar på hvordan andre arbejder med udfordringer relateret til diversitet og inklusion.

Pga. jeres særlige behov [pga. covid-19] for at netværke og møde andre; Kl. 8:00: Dørene åbner – let morgenmad og kl. 9:00 – 15:00: Konference inkl. frokost & pauser og kl. 15:00 – 17:00:  Vi går over i Lounge.

Læs om oplægsholdere under videoerne 👇

Tilmeld dig via e-mail: info@mangfoldighed.dk

DATO: 27. oktober 2021 – Klokken 9:00-15:00

STED: Hannemanns Allé 53, 2300 København S

PRIS (Fysisk deltagelse): 2400 kr. inkl. moms

Mangfoldighedsledelse

Vi anvender en sikker betalingsplatform! I alt betales 2400 inkl. moms (fratrukket 20% rabat) for 1 stk. billet til konferencen (Fysisk deltagelse inkl. forplejning) den 27. okt '21

Samlet beløb: 0.00 DKK

 PRIS (Virtuel deltagelse): 1400 kr. inkl. moms

Mangfoldighedsledelse

Vi anvender en sikker betalingsplatform! I alt betales 1400,- inkl. moms (20% rabat er fratrukket) for 1 stk. online billet til konferencen 27. okt

Samlet beløb: 0.00 DKK

E-MAIL: info@mangfoldighed.dk

TLF. 31 31 13 79 – Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Freja Ludvigsen og Ahmad Durani byder velkommen

Stine Bosse: Danmark i EU og EU i verden og hvorfor det er vigtigt at have inklusion. En unødig skelen til køn og religion mv. gør os fattigere. Det er kompetencer, der afgør en virksomheds samlede succes og et samfunds samlede succes.

Cecilia Lonning-Skovgaard: Om resultaterne fra Københavns Kommunes arbejde med at øge diversitet og inklusion på arbejdsmarkedet.

Ib Enevoldsen:  Om at skabe en attraktiv og inkluderende arbejdsplads. Et indblik i Rambølls konkrete initiativer samt målet hermed.

Camilla Hillerup:  Microsofts arbejde med D&I og prioritering af diversitets-parametre. Dertil hvordan mangfoldighedsmål bliver illusionære uden reel inklusion, og hvordan kultur forløser potentialet ved mangfoldighed og sikrer reel ligestilling.

Randi Ib: Med afsæt i Danmarks første akademiske bestyrelsesuddannelse på toplederniveau sætter Randi fokus på diversitet og inklusion i erhvervsbestyrelser og hvordan I lykkes med det.

Kristin A. Andersen: En iværksætter-rejse og hvordan ens sprog, kultur og etnicitet kan bidrage hertil samt om at tiltrække generation Z via Verdensmål, bæredygtighed og diversitet.

Malene Thiele: Hvilke typer af selskaber kan drage nytte af mangfoldighed og hvordan sikres mangfoldighed i fødekæden til ledelse i erhvervslivet generelt?

Mohamed Azzouzi: Om hans ledelseserfaringer og  kvinder i ledelsen i IT-virksomheder.

Mette Gyde Møller: Om seneste udvikling i danske virksomheder og hvordan disse kan tiltrække og fastholde mangfoldigt talent samt dettes betydning for vores innovations- og konkurrenceevne.

Florence Villeseche: Seneste forskning på diversitetsområde og hvordan danske virksomheder kan anvende denne i praksis.

Ahmad Durani: Sådan lykkes din virksomhed med D&I. Råd, anbefalinger og bump i vej.

Ib Enevoldsen

Ib Enevoldsen

Managing Director, Rambøll Danmark

Med en ph.d. fra AAU og 70 internationale forsknings-artikler bag sig er Ib - udover at være Adm. direktør for Rambøll, også medlem af blandt andet mangfoldig-hedsudvalget i DI og CEO-komiteen i Diversity Council.

Læs mere om Ib her.

Randi Ib

Randi Ib

Adm. direktør og stifter af BOARD GOVERNANCE

Over 30 års erfaring med bestyrelsesarbejde, uddannelse og erhvervs- mæssig baggrund, har Randi udviklet Danmarks første akademiske bestyrelsesuddannelse og undervist på topleder-
niveau.

Læs mere om Randi her.

Camilla Hillerup

Camilla Hillerup

HR-direktør hos Microsoft Danmark og Island

Camilla har speciale i arbejdsret og har tidligere været HR-direktør hos KPMG og Deloitte ligesom hun er medlem af IT-Branchens styregruppe for Kvindelige Ledere i IT-Branchen.  Hun ser kultur som den vigtigste drivkraft i enhver organisation til fordel for vækst og udvikling.

Læs mere om Camilla her.

Stine Bosse

Stine Bosse

Erhvervsleder og oplægsholder

Stine Bosse er en af landets dygtigste erhvervskvinde og topleder gennem mange år samt aktiv debattør og samfundsengageret kvinde. For Stine går bæredygtige økonomiske resultater hånd i hånd med ansvarlighed i ledelse.

Læs mere om Stine her

Cecilia L. Skovgaard

Cecilia L. Skovgaard

Borgmester for BIF i Københavns Kommune

Læs mere om Cicilia her.

Paneldebat

Paneldebat

Spændende debat

Konferencen byder afslutningsvis på debat blandt oplægsholdere.

Send os dit spørgsmål her

 

Malene Thiele

Malene Thiele

CSR -chef hos Dansk Erhverv

Malene Thiele er CSR-chef i Dansk Erhverv, næstformand i bestyrelsen for Dansk Initiativ for Etisk Handel og medlem af 2030-panelet

Læs mere om Malene her.

Mohamed Azzouzi

Mohamed Azzouzi

Founder af Noitso.dk

Læs mere her

Florence Villeseche

Florence Villeseche

Ph.D. og forsker - CBS

Florence har stået i spidsen for flere forskningsprojekter om emnet og står hos CBS i spidsen for arbejdet med at konsolidere, fremme og formidle forskning om mangfoldighed gennem stærke partnerskaber med erhvervslivet, politikere, NGO’er, offentlige og private – såvel internationale som nationale, organisationer.

Læs mere om Florence her.

Mette Gyde Møller

Mette Gyde Møller

Chef for Innovation hos Dansk Industri

Mette Gyde Møller har bred erfaring fra Dansk Industri og Novozymes med udvikling af strategi, ledelse og organisation i virksomheder med stort fokus på forankring og implementering af forretningsdrevet bæredygtighed og FNs verdensmål, herunder diversitet.

Læs mere om Mette her.

Ahmad Durani

Ahmad Durani

Diversitetsrådgiver & stifter af Mangfoldighed.dk

Ahmad har en baggrund som sociolog og mere end 12 erfaring som konsulent på beskæftigelses- og diversitetsområdet. Han rådgiver virksomheder og organisationer i at skabe målbare resultater igennem D&I.

Læs mere om Ahmad her.

Kristin A. Andersen

Kristin A. Andersen

Adm. direktør hos LegalUp

Kristin har startet flere projekter op, herunder Udlændingeretshjælpen, Iværksætterretshjælpen og Female Founders Association.  Hun har gennem sin iværksætter-rejse samt frivillige indsatser opnået flere priser og nomineringer.

Læs mere om Kristin her. 

 

Læs 👇 hvad tidligere deltagere siger om konferencen:

I have worked with Ahmad Durani for Mangfoldighedskonference 2020 where I represented COWI A/S and COWI ´way of working ´ to promote diversity on infrastructure projects.
Ahmad had at all engaged the participants with his professional and well-structured manner and great motivation. Ahmad showed flexibility and adaptability during the process to change the format to fit Covid-19 restrictions. I was at all time well informed and motivated by Ahmad and his team and he has my greatest recommendation.
Jamal Assad

Deputy Vice President, COWI

Jeg har flere gange deltaget som oplægsholder på Mangfoldighedsledelses seminarer og er hver gang blevet forbløffet over hvor dygtige de er til at fremhæve og dokumentere hvordan mangfoldighed og diversitet kan styrke organisationer og virksomheder. De er en fornøjelse at arbejde sammen med og jeg er hver gang kommet hjem med 10 gange mere viden end jeg selv kom med. Tak til Ahmad Durani

Morten Sodemann

Professor, forsker og overlæge ved Indvandrer-medicinsk Klinik ved OUH., OUH

Spændende, indsigtsfuldt og relevant.

Heidi Gertsen

Teamleder, Bestseller

Spændende, indsigtsfuldt og relevant.

Amalie Dahlerup Hermansen

Konsulent, Dansk Industri

Jeg synes, at det har været enormt spændende at høre så mange perspektiver på hvordan man kan overkomme de bias, som vi alle sammen har – både i forhold til rekrutteringen og til at sammensætte team efterfølgende.

Jeg synes, at det er meget inspirerende at se hvor mange virksomheder vil have diversitet og hvor åbent vi kan tale om, at vi bærer nogle fordomme. Jeg har lært, at man netop kan arbejde konstruktivt og at tage opgør med de ting, som ligger i vejen for større diversitet i stedet for at gøre det til et spørgsmål om skyld.

Kasper P. Kornbeck

Projektleder, SOVI Fonden

Gode persepktiver og spændende oplægsholdere.

Louise Elver

CSR - Chef, Elis (førhen Berendsen)

Nye perspektiver, tiltrængt, mangfoldigt 

Lisbeth Odgaard Madsen

Founder & CEO, Potential Company

Inspirerende, afslappet og inkluderende.

Atemad EL-Berjiji

Adm. Direktør og partner , Clicklab

Få inspiration, viden og nyheder om mangfoldighedsledelse!

Vær den første til at få besked om bl.a. mangfoldighedskonferencer. Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få besked direkte i indbakken

Tilmeld nyhedsbrev