Diversitet og Inklusion

Fra hvorfor til hvordan – Viden, Værktøjer og Erfaringer

Brug Diversitet, Inklusion og Verdensmål som katalysator for innovation, vækst og trivsel i din virksomhed.

Titlen ‘Fra hvorfor til hvordan – Viden, Værktøjer og Erfaringer’ var hovedfokus på Mangfoldighedskonferencen der blev afholdt online den 28 oktober. 2020. 

Her kunne du møde forskere og topledere fra offentlige og private virksomheder, der målrettet arbejder med Diversitet, Inklusion og FNs Verdensmål som en del af deres DNA.

På konferencen kom der konkrete bud på hvordan Diversitet & Inklusion både på den korte og lange bane gavner virksomhedens konkurrencedygtighed og samtidig bidrager til FN Verdensmål.

Mød HR – Direktør Natja Hornsbæk og CSR – Leder Louise Elver fra Berendsen der åbnede konferencen. Berendsen er den første virksomhed i verden til at blive verdensmål certificeret.

Nadja og Louise åbnede debatten i konferencen sammen med Florence Villeseche. Ph.D. og forsker  fra CBS, der bød ind med forskningens seneste take på Diversitet & Inklusion.

Mød også S.V.P Anja Monrad fra Dell Technologies samt S.V.P. Thomas Hall fra COWI samt Ph.D. Christina Lundsgaard Ottsen i der debatten om kønsbalance og ‘definitionen’ af den bedst kvalificerede kandidat.

 

 

DATO: 28. oktober 2020 (27. okt. 2021)

STED: Online 

PRIS: 2400 kr. eks. moms 

TILGÅ KONFERENCEN: 

KONTAKT: 

E-MAIL: info@mangfoldighed.dk 

TLF. 31 31 13 79 

Oplægsholdere Mangfoldighedskonferencen 2020

Carolin Schütze

Carolin Schütze

Postdoc - CBS

Carolin Schütze is a Postdoc at Copenhagen Business School and affiliated researcher at MIM (Malmö institute for Studies of Migration, Diversity and Welfare) at Malmö University. Her research interests include racial attitudes, racial discrimination, organizations, and the intersection of individual and organizational factors. Among others, she is currently involved in a project that investigates hiring discrimination in Swedish companies.

Morten Sodemann

Morten Sodemann

Professor, forsker og overlæge ved Indvandrer-medicinsk Klinik ved OUH.

Morten har gennem mange år arbejdet med uligheden i sundhedssektoren og hvordan kultur, etnicitet og sprog kan påvirke behandlingsmuligheder fra sundhedsvæsnet. 

Læs mere om Morten her.

Louise Elver

Louise Elver

CSR-chef - Berendsen

Louise har ti års erfaring fra krydsfeltet mellem CSR og kommunikation: Både den grønne del af CSR samt den menneskelige del af CSR som omfatter dybere indsigt i certificeringer, forsyningskæder. 

Læs mere om Louise her.

Jens Romundstad

Jens Romundstad

HR-direktør - Coop Danmark

Med sine mange års erfaringer fra retailbranchen er Jens en rutineret og resultatorienteret HR-direktør. Bl.a. modtog æresprisen for socialt ansvar, Danmarks Mest Socialt Ansvarlige Erhvervsleder.

Læs mere om Jens her.

Anja Monrad

Anja Monrad

Senior Vice President & General Manager - Dell

Anja er uddannet fra CBS og har over 20 års ledelseserfaring og har bidraget en del til D&I i Danmark.  Hun er en af de få kvinder i en IT-verden domineret af mænd, der er gået hele vejen til toppen.

Læs mere om Anja her

 

Ahmad Durani

Ahmad Durani

Diversitetsrådgiver & stifter af Mangfoldigheds-ledelse.com

Ahmad har en baggrund som sociolog og mere end 12 erfaring som konsulent på beskæftigelses- og diversitetsområdet. Han rådgiver virksomheder og organisationer i at skabe målbare resultater igennem D&I.

Læs mere om Ahmad her.

Florence Villeseche

Florence Villeseche

Ph.D. og forsker - CBS

Florence har stået i spidsen for flere forskningsprojekter om emnet og står hos CBS i spidsen for arbejdet med at konsolidere, fremme og formidle forskning om mangfoldighed gennem stærke partnerskaber med erhvervslivet, politikere, NGO’er, offentlige og private – såvel internationale som nationale, organisationer.

Læs mere om Florence her.

Monir Azzouzi

Monir Azzouzi

Vice President - GoJek

Monir har omfattende erfaring inden for digital & kultur-transformation. Han har gennem årene startet afdelinger og virksomheder i og uden for den digitale verden. Han er en eftertragtet foredragsholder.

Læs mere om Monir her

Thomas Hall

Thomas Hall

Senior Vice President People & Communication - COWI

Thomas har mange års erfaring med HR. Senest har han – siden 2014, ledet COWIs People & Culture indsatser. Desuden har Thomas – fra 2006-2014, været Director of People & Communication” i revisionsfirmaet KPMG Danmark. Før han kom til KPMG, var Thomas Hall ansat i tilsammen 18 år i Danmarks Radio, de sidste ni år som personalechef.

Læs mere om Thomas her

Malene Thiele

Malene Thiele

CSR -chef hos Dansk Erhverv

Jamal Assad

Jamal Assad

Deputy Vice President - COWI

Jamal har mange års erfaring med kulturfleksibilitet og hvordan en rummende og inkluderende kultur skabes og hvilke positive effekter denne tilfører teams og virksomheden. Jamal har derfor fokus på diversitet i teams når han leder internationale projekter i verdens fem kontinenter.

Læs mere om Jamal her.

Paneldebat

Paneldebat

Spændende debat

Konferencen byder afslutningsvis på debat blandt følgende paneldebat-deltager: Natja, Jens, Thomas, Ahmad, Morten, Monir, Christina.

I have worked with Ahmad Durani for Mangfoldighedskonference 2020 where I represented COWI A/S and COWI ´way of working ´ to promote diversity on infrastructure projects.
Ahmad had at all engaged the participants with his professional and well-structured manner and great motivation. Ahmad showed flexibility and adaptability during the process to change the format to fit Covid-19 restrictions. I was at all time well informed and motivated by Ahmad and his team and he has my greatest recommendation.
Jamal Assad

Deputy Vice President, COWI

Jeg har flere gange deltaget som oplægsholder på Mangfoldighedsledelses seminarer og er hver gang blevet forbløffet over hvor dygtige de er til at fremhæve og dokumentere hvordan mangfoldighed og diversitet kan styrke organisationer og virksomheder. De er en fornøjelse at arbejde sammen med og jeg er hver gang kommet hjem med 10 gange mere viden end jeg selv kom med. Tak til Ahmad Durani

Morten Sodemann

Professor, forsker og overlæge ved Indvandrer-medicinsk Klinik ved OUH., OUH

Spændende, indsigtsfuldt og relevant.

Heidi Gertsen

Teamleder, Bestseller

Spændende, indsigtsfuldt og relevant.

Amalie Dahlerup Hermansen

Konsulent, Dansk Industri

Jeg synes, at det har været enormt spændende at høre så mange perspektiver på hvordan man kan overkomme de bias, som vi alle sammen har – både i forhold til rekrutteringen og til at sammensætte team efterfølgende.

Jeg synes, at det er meget inspirerende at se hvor mange virksomheder vil have diversitet og hvor åbent vi kan tale om, at vi bærer nogle fordomme. Jeg har lært, at man netop kan arbejde konstruktivt og at tage opgør med de ting, som ligger i vejen for større diversitet i stedet for at gøre det til et spørgsmål om skyld.

Kasper P. Kornbeck

Projektleder, SOVI Fonden

Gode persepktiver og spændende oplægsholdere.

Louise Elver

CSR - Chef, Elis (førhen Berendsen)

Nye perspektiver, tiltrængt, mangfoldigt 

Lisbeth Odgaard Madsen

Founder & CEO, Potential Company

Inspirerende, afslappet og inkluderende.

Atemad EL-Berjiji

Adm. Direktør og partner , Clicklab

Earlybird til Mangfoldighedskonferencen 2021

Vær den første til at få besked om Earlybird Billet til Mangfoldighedskonferencen 2021.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få besked direkte i indbakken

Pris per deltager: 2400 kr. eks. moms

Studerende med et gyldigt studiekort opnår rabat på 80% – Anvend rabatkoden STUD (Begrænset antal billetter)

Tilmeld nyhedsbrev