Lær os at kende

Godt at møde dig!

Vi er en konsulentvirksomhed baseret på sociologiske metoder og forskning – målrettet at styrke mangfoldighed og inklusion i virksomheders ledelses- og forretningsmodeller. 

Jeg hedder Ahmad Durani og brænder for D&I og verdensmål. Jeg er diversitetsrådgiver og stifter af Mangfoldighedsledelse.com.

Med en baggrund som sociolog og mange års erfaring som konsulent på beskæftigelsesområdet samt en bestyrelsesuddannelse fra Board Governance har jeg bred erfaring med D&I i den offentlige og private sektor samt i bestyrelser.

Med en analytisk tilgang rådgiver jeg virksomheder og organisationer med at skabe værdi med deres mangfoldighedsstrategi.

Det gør jeg igennem rådgivning, foredrag, workshop og kurser + vores årlige Mangfoldighedskonference

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 3131 1379 eller på info@mangfoldighedsledelse.com

Jeg er klar til at hjælpe.

Ahmad Durani

Diversitetsrådgiver & stifter af Mangfoldighedsledelse.com

 

Vores vision

Internationaliseringen gennemsyrer vores verden, dagligdag og arbejdsmarked. Netop på grund af en global bevægelse af mennesker på tværs af landene er diversiteten i stort fokus. Det har sat gang i en process, hvor forskellighed på arbejdsmarkedet er begyndt at blive set som en styrke. Forskning viser, at forskellighed og mangfoldighed skaber et arbejdsmiljø med bedre trivsel og højere effektivitet. Medarbejdernes trivsel er en kernesag for os.

Vores vision er at arbejde ud fra de traditionelle områder, dvs køn, etnicitet, race, alder, mv. Dog tager vi skridtet videre ved også at sætter fokus på personlighedstyper samt sociale- og kulturelle forhold. Vi som mennesker bliver påvirket af kulturelle- og sociale forhold gennem vores opvækst, hvilket former os som individer. Dette mener vi også er vigtigt at have øje for i arbejdet med mangfoldighed.

Vores mission

Mangfoldighedsledelse.com er en virksomhed med en stor mission. Vi har en ambition om at gøre arbejdsmarkedet mere mangfoldigt, og øge muligheden for at kunne måle diversitet og inklusion i den enkelte organisation. Derfor vil vi opstille Mangfoldighedsindekset.

Man kender til smiley-ordningen, der måler renlighed på restauranter og andre køkkener, og energimærket, der viser forbruget af elektricitet på hårde hvidevare. Vi vil udvikle et indeks, der måler niveauet af diversitet og inklusion i virksomheder og organisationer. Mangfoldighedsledelse.com stræber efter at have gjort dette indeks til en realitet, i 2025, gennem et samarbejde med EU og FN.

Teamet

Ahmad Durani

Ahmad Durani

Diversitetsrådgiver & stifter

Emily Scholler

Emily Scholler

Juniorkonsulent

Cecilie Sørensen

Cecilie Sørensen

Studentermedhjælper

Cecilie Jørgensen

Cecilie Jørgensen

Studentermedhjælper

Arslan Afzal

Arslan Afzal

IT

Sabrina Hansen

Sabrina Hansen

Ekstern Kommunikation

Camilla Japp Haslund

Camilla Japp Haslund

Advisory Board medlem

Sustainability and risk management – Selvstændig hos Japp Consult

Freja Ludvigsen

Freja Ludvigsen

Advisory Board medlem

Erhvervsudviklingschef i Gladsaxe Kommune

Hayat Akhundzada

Hayat Akhundzada

Advisory Board medlem

IT Project leder i Region Hovedstaden

Vi hjælper virksomheder med at skabe værdi med D&I

Tilmeld nyhedsbrev