Kundeudtalelser

Det siger vores kunder om os 

Jeg har sparret med Ahmad, og jeg har også haft Ahmad med som vidensperson og inspirator på en workshop i et forandringsprojekt for en af vores kultur- og fritidsinstitutioner. Ahmad er både vidende og altid utrolig imødekommende, og det er en fornøjelse at samarbejde med Ahmad.

Pia Hansen

Proces og ledelseskonsulent, Brøndby Kommune

Jeg synes, at det har været enormt spændende at høre så mange perspektiver på hvordan man kan overkomme de bias, som vi alle sammen har – både i forhold til rekrutteringen og til at sammensætte team efterfølgende.

Jeg synes, at det er meget inspirerende at se hvor mange virksomheder vil have diversitet og hvor åbent vi kan tale om, at vi bærer nogle fordomme. Jeg har lært, at man netop kan arbejde konstruktivt og at tage opgør med de ting, som ligger i vejen for større diversitet i stedet for at gøre det til et spørgsmål om skyld. 

Kasper P. Kornbeck

Projektleder, Fonden SOVI

Vores samarbejde har altid været præget af, at vi sammen har kunnet finde det gode match, og af at du altid været meget imødekommende, professionel, vedholdende og troværdig.
 
Professionel og meget erfaren og kompetent indenfor fagkomplekset ‘Mangfoldighedsledelse’ og med meget på hjerte – og hjerne, som, i mit perspektiv, kan gavne rigtig mange brancher og virksomheder. Og et område som kun bliver mere og mere aktuelt i dagens Danmark og verden. ‘Mangfoldighedsledelse’ forstår at dette skal spilles ind på alle niveauer i organisationen.  
 
Vores samarbejde har skabt værdi for IBM på den måde, at jeg har dels fået adgang relevant viden og til et spændende netværk igennem diverse arrangementer, dels fordi jeg har kunnet dele IBM’s mangfoldighedsrejse for interesserede virksomheder og organisationer – det skaber nemlig også værdi i IBM på flere planer, og endelig så håber jeg at mine bidrag også har gjort en forskel for andre. Mangfoldighedsledelse og du har været katalysator for denne værdi.
Jeg kunne ønske at der være endnu mere fokus på D&I i Danmark – det driver nemlig både Innovation og bæredygtig vækst.
 
Sanne Urbak Rasmussen

CSR Direktør / CSR Manager, IBM

Ahmad er hvad jeg vil kalde en allround profil. Hans største særtræk er hans medmenneskelige styrke, som skinner igennem i både faglig og interpersonel kontekst. Han har en evne til at inddrage sociologiske og pædagogiske kompetencer i sit arbejde.

Og formår på en professionel, helhedsorienteret, effektiv og meningsfuld måde at bygge bro mellem kulturer- både den menneskelige, men også virksomhedskulturen. Ahmads arbejde med diversitet, mangfoldighed og ledelse er skelsættende.

Det bidrager til øget synlighed og indsigt på området, og skildrer tydeligt den værdifulde synergieffekt der skabes når vi arbejder indenfor mangfoldighedens rammer.

 Deltager Mangfoldighedskonferencen

Armina Tarza

Marketingsassistent og Content writer, EYEBAB ApS.

Ahmad Durani er en cool, ærlig og dygtig konsulent som kan sit kram. Han har formået at give vores forening, Copenhagen Panna House, et boost igennem sociologisk rådgivning og ved at pege os i de rigtige retninger. Der er ikke noget vis-vås med Ahmad; det er lige ud af posen, hvilket har passet rigtig godt til vores team. Vi glæder os meget til at arbejde sammen med Mangfoldighedsledelse.com igen.
Kristoffer Licht

Leder, Copenhagen Panna House

Ahmad har holdt et rigtig godt og lærerigt foredrag. Meget veltilpasset niveau. Kort og præcist. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til at invitere ham.
Michael Jacobsen

Brøndby Kommune

“Ahmad Durani var dygtig med et godt overblik”

Deltager Mangfoldighedskonferencen 2020

Inspirerende, lærerigt og bekræftende

Heidi Gertsen

Teamleder, Bestseller

Gode persepktiver og spændende oplægsholdere.

Louise Elver

CSR - Chef, Elis

Spændende, indsigtsfuldt og relevant.

Amalie Dahlerup Hermansen

Konsulent, DI

Det jeg fik ud af det her arrangement i dag, er at [mangfoldighed] er vigtigt af rigtige mange forskellige årsager. Jeg synes, at det var ret spændende, der kom ret mange bud på hvorfor det giver mening for virksomheder og hvorfor det er god forretning at have mangfoldighed i virksomheder. Det kom der mange bud på. Det er faktisk dels fordi det er god forretning og dels fordi det er dybt meningsfyldt for medarbejderne at vide, at man har en arbejdsplads hvor der er plads til at man er forskellig. Udover det, det at man kommer forskellige steder fra giver innovation og noget kreativitet.
Ida Marie Mosberg Christoffersen

CABI

Hvis man gør det, som man altid har gjort, får man også det man altid har fået. Hvis man gerne vil have innovation i sin afdeling eller i sin virksomhed eller  konkurrencekraft, så skal man også søge nogle andre kompetencer, talenter og typer end én selv.
David Bræmer-Jensen

Sandgrav Solutions

Tusind tak Ahmad for dit bidrag til gårdsaftenens arrangement! Det var vigtigt, lærerigt og ikke mindst inspirerende.
Madina Shafiqi

Arbejdsmarked, Uddannelse og Integration 3F

Tak til Ahmad Durani fra Mangfoldighedsledelse.com for et godt oplæg om arbejdsmarkedet og de unge i Danmark. Deltagere på vores internationale konference var især glade for de konkrete værktøjer til diversitet og inklusion.
Anouar Touimi

SCR - Scandinavian Council for Relations

Inspirerende, afslappet og inkluderende.

Atemad EL-Berjiji

Adm. Direktør og partner , Clicklab

Tankevækkende, interessant og spændende

Karen Ellebæk Kongsgaard

Adm. Direktør og partner , DI

Nye perspektiver, tiltrængt, mangfoldigt 

Lisbeth Odgaard Madsen

Founder & CEO, Potential Company

Meget spændende og relevant

Kristina

Job konsulent, Fonden SOVI

“Professionelt værtsskab.”

Deltager Mangfoldighedskonferencen 2020

Varierende, relevant og tankevækkende.

Erica lambert

Inclusion and Organizational Developer , Tamigo

Jeg har i dag deltaget i webinaret “Diversitet i det offentlige”, som blev afholdt af Ahmad Durani fra “Mangfoldighedsledelse”. Et meget inspirerende og givende oplæg, som sætter fokus på betydningen af klare visioner og tydelige strategier, når der skal arbejdes med udviklingen af inklusion og diversitet i det offentlige.

Cathrina Aaes Sørensen

Praksisvejleder , Haderslev Kommune

Tusinde tak for meget spændende og velargumenteret oplæg!

Mette Breinholdt

Anthropologist and communicator, Hermes Interaktion

Det siger vores samarbejdspartnere

Jeg har flere gange deltaget som oplægsholder på Mangfoldighedsledelses seminarer og er hver gang blevet forbløffet over hvor dygtige de er til at fremhæve og dokumentere hvordan mangfoldighed og diversitet kan styrke organisationer og virksomheder. De er en fornøjelse at arbejde sammen med og jeg er hver gang kommet hjem med 10 gange mere viden end jeg selv kom med. Tak til Ahmad Durani

Morten Sodemann

Professor, forsker og overlæge ved Indvandrer-medicinsk Klinik ved OUH., OUH

I have worked with Ahmad Durani for Mangfoldighedskonferencen 2020 where I represented COWI A/S and COWI ´way of working ´ to promote diversity on infrastructure projects.
Ahmad had at all engaged the participants with his professional and well-structured manner and great motivation. Ahmad showed flexibility and adaptability during the process to change the format to fit Covid-19 restrictions. I was at all time well informed and motivated by Ahmad and his team and he has my greatest recommendation.
Jamal Assad

Deputy Vice President, COWI

1000 tak for for en helt igennem inspirerende dag.

Christina Ottsen

Ph. D & Rådgiver i inkluderende ledelse, Cohera Consult

Inklusion er hverken assimilation eller integration. Det er accept. Accept af forskellighed. En virksomhed, en by – ja et helt samfund bliver stærkere af, at vi kan leve sammen med vores forskellighed. “Mangfoldighedsledelse” handler om hvordan vi får dette at at ske – helt uden kompromisser mht god opførsel og overholdelse af vores love og efterlevelse af vores grundlæggende værdier, som de fremgår af EU traktaten, men med masser af nysgerrighed, gensidig forståelse, initiativ, flid og UDVIKLING. 

Stine Bosse

Bestyrelsesformand, TeleGreenland

Rammen for konferencens afholdelse har været max udfordret, men gennemførelsen viser både professionalisme og vigtig stædighed.

Jeg oplevede kun et professionelt crew.
Jens Romundstad

HR-Direktør, Coop Danmark

Det har været et rigtigt flot arrangement, som Ahmad har lavet her i Verdensmålshuset – med en masse spændende oplæg og gode deltagere.

Jeg synes, at det er en fornøjelse at sætte lige præcis den her dagsorden her i Verdensmålshuset.

Freja Ludvigsen

Erhvervsudviklingschef, Gladsaxe Kommune

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 3131 1379 eller på info@mangfoldighed.dk

Jeg er klar til at hjælpe.

Ahmad Durani

Diversitetsrådgiver & stifter af Mangfoldighed.dk

Tilmeld nyhedsbrev