Hvorfor os?

Vi har hjulpet andre virksomheder og organisationer med at skabe værdi og målbare resultater gennem mangfoldighed – skal vi også hjælpe jer?

Bag Mangfoldighedsledelse.com står diversitetsrådgiver Ahmad Durani der her mere end 15 års erfaring på D&I området og en baggrund som sociolog fra Københavns Universitet.

Den analytiske sociologisk målbare metode i hans diversitetsrådgivning og forskellige produkter er hans  kernekompetence i forhold til til at hjælpe jeres organisation med at skabe målbare resultater med jeres mangfoldighedsstrategi.

Hvadenten I har fokus på øget kønsbalance i ledelse/teams, biasreducering, ledelsesdiversitet eller øget diversitet i bestyrelsen eller i medarbejderteamet.

Så hjælper vi  jer med værktøjer der sikrer jer målbare resultater.

Forskningen viser, at mangfoldighed bidrager til bedre forretning, medarbejdertrivsel og rekrutteringsgrundlag, samt øget innovation og konkurrencedygtighed.

Vi tager udgangspunkt i FNs Verdensmål, specielt 3, 4, 8, og 10. Det er vores mål at gøre verden til et bedre sted gennem inklusion og diversitet på arbejdsmarkedet.

Hos Mangfoldighedsledelse.com ser vi mangfoldighed som et vidt begreb. Når vi tænker mangfoldighed, tænker vi ikke kun køn, alder og etnicitet, men også erhvervserfaring, uddannelsesbaggrund, livserfaring og personlighedsprofil.

.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 3131 1379 eller på info@mangfoldighedsledelse.com

Jeg er klar til at hjælpe.

Ahmad Durani

Diversitetsrådgiver & stifter af Mangfoldighedsledelse.com

Tilmeld nyhedsbrev