Vores online mini-konferencer vil i år sætte fokus på følgende temaer:

 

1# D&I i erhvervsbestyrelser

2# D&I i offentlige institutioner

3# D&I i det private

4# D&I i afdelingsbestyrelser

Hold dog opdateret på indhold og oplægsholdere via vores nyhedsbrev!

 

Bliv klogere på hvordan du kan bruge diversitet, inklusion og verdensmål som katalysator for innovation, bæredygtig vækst og trivsel i den verden du arbejder i.

Du vil møde forskere, praktikere og topledere fra offentlige og private virksomheder, der målrettet arbejder med diversitet, inklusion og FNs Verdensmål som en del af deres DNA inden for hver er vores 4 temaer.

Vores kunder og samarbejdspartnere kan bedre sætte ord på hvad de har fået ud af vores konferencer

“Ahmad Durani var dygtig med et godt overblik”

Deltager Mangfoldighedskonferencen 2020

Inspirerende, lærerigt og bekræftende

Heidi Gertsen

Teamleder, Bestseller

Gode persepktiver og spændende oplægsholdere.

Louise Elver

CSR - Chef, Elis

Spændende, indsigtsfuldt og relevant.

Amalie Dahlerup Hermansen

Konsulent, DI

Det jeg fik ud af det her arrangement i dag, er at [mangfoldighed] er vigtigt af rigtige mange forskellige årsager. Jeg synes, at det var ret spændende, der kom ret mange bud på hvorfor det giver mening for virksomheder og hvorfor det er god forretning at have mangfoldighed i virksomheder.

Det kom der mange bud på. Det er faktisk dels fordi det er god forretning og dels fordi det er dybt meningsfyldt for medarbejderne at vide, at man har en arbejdsplads hvor der er plads til at man er forskellig. Udover det, det at man kommer forskellige steder fra giver innovation og noget kreativitet.

Ida Marie Mosberg Christoffersen

CABI

Hvis man gør det, som man altid har gjort, får man også det man altid har fået. Hvis man gerne vil have innovation i sin afdeling eller i sin virksomhed eller  konkurrencekraft, så skal man også søge nogle andre kompetencer, talenter og typer end én selv.
David Bræmer-Jensen

Sandgrav Solutions

Jeg har flere gange deltaget som oplægsholder på Mangfoldighedsledelses seminarer og er hver gang blevet forbløffet over hvor dygtige de er til at fremhæve og dokumentere hvordan mangfoldighed og diversitet kan styrke organisationer og virksomheder. De er en fornøjelse at arbejde sammen med og jeg er hver gang kommet hjem med 10 gange mere viden end jeg selv kom med. Tak til Ahmad Durani

Morten Sodemann

Professor, forsker og overlæge ved Indvandrer-medicinsk Klinik ved OUH., OUH

I have worked with Ahmad Durani for Mangfoldighedskonferencen 2020 where I represented COWI A/S and COWI ´way of working ´ to promote diversity on infrastructure projects.
Ahmad had at all engaged the participants with his professional and well-structured manner and great motivation. Ahmad showed flexibility and adaptability during the process to change the format to fit Covid-19 restrictions. I was at all time well informed and motivated by Ahmad and his team and he has my greatest recommendation.
Jamal Assad

Deputy Vice President, COWI

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 3131 1379 eller på info@mangfoldighedsledelse.com

Jeg er klar til at hjælpe.

Ahmad Durani

Diversitetsrådgiver & stifter af Mangfoldighedsledelse.com

Tilmeld nyhedsbrev