Beboerdemokrati, mangfoldighed og afdelingsbestyrelser

Få inspiration, viden og værktøjer

På mini-konferencen sætter vi fokus på den mangfoldighed og de ressourcer som findes i større boligområder.

Hvordan og hvem kan bidrage til beboerdemokratiet og hvilke konkrete værktøjer og tips kan anvendes for at få en inkluderende afdelingsbestyrelse.

For ansatte på kommunen, i helhedsplanen, boligorganisationer med flere.

Følgende perspektiver bliver belyst på konferencen:

Samspillet mellem afdelingsbestyrelser, organisationsbestyrelser og boligadministrationen.  Eva Seyffert placerer afdelingsbestyrelser i kontekst og fortæller om de gængse udfordringer en afdelingsbestyrelse møder i deres arbejde. Her får du svar på de beføjelser og handlemuligheder afdelings-bestyrelse kan gøre brug af for at lykkes med sit formål og sin rolle.

Bestyrelsesposter og mangfoldighed Laura Vilsbæk Olesen fortæller om de nye bestyrelsesmedlemmer og deres motiver for at søge en bestyrelsespost og hvilke barrierer og fordomme der er forbundet hermed. Her får du konkrete råd og tips til at støtte mangfoldige kandidater til en bestyrelsespost.

Mangfoldige afdelingsbestyrelser – Årsag til konflikter eller nye ressourcer? Martin og Torben fortæller gennem en dialog om Mangfoldige afdelingsbestyrelser i praksis; om den konkrete forskel mangfoldigheden har gjort for deres bestyrelse og hvilke udfordringer samt muligheder bestyrelsen mødte i denne proces. Her klædes du på med inspiration og løsningsforslag til at lykkes med en inkluderende afdelingsbestyrelse.

Værktøjer til mangfoldig rekruttering til afdelingsbestyrelser – Erfaringer fra projektet ‘Mangfoldige afdelingsbestyrelser i Brøndby Strand’ Ahmad Durani deler ud af erfaringerne, tips og værktøjer fra pilotprojektet der havde til formål at skabe mangfoldige afdelingsbestyrelser i Brøndby Strand. Læs mere om projektet her.

Hvilke rolle spiller kommunale og boligorganisationer for beboerdemokratiet og mangfoldigheden i inden for frivillighedsregi? Hajg Zanazanian – 1. Viceborgmester i Brøndby deler sine erfaringer og giver indblik i hvilke rollen kommunen og boligorganisationer spiller for at bidrage til øget mangfoldighed inden for frivillighed og beboerdemokrati.

Mini-konferencen afholdes online med begrænset fysisk deltagelse! Vi imødekommer naturligvis samtlige anbefalinger ifm. covid19.

Dagens program

10:00 – 10:10  Velkomst – Ahmad Durani

10:10 – 10:30  Om orgnisations- og afdelings-bestyrelser og boligadministrationen – Eva

10:30 – 10:50 Nye bestyrelsesmedlemmer – Laura

10:50 – 11:15  Roller og ansvar for beboerdemokratiet – Hajg

11:15 – 11:35   Værktøjer til mangfoldighed & inklusion i afdelingsbestyrelser – Ahmad

11:35 – 12:00  FROKOST

12:00 – 12:20 Mangfoldige afdelingsbestyrelser – udfordringer og løsninger Martin & Torben 

12:20 – 12:50 Paneldebat

12:50 – 13:00 Opsamling og afslutning – Ahmad

Book nu!

DATO & TID: 16. juni 2021 – kl. 10-13

PRIS – Online deltagelse: 760 kr. eks. moms     For e-faktura mv. tilmeld dig via dette LINK

Mangfoldighedsledelse.com

I alt betales 950 inkl. moms for 1 stk. online billet til mini-konferencen den 16. juni 2021

Samlet beløb: 0.00 DKK

PRIS – *Fysisk deltagelse:  1000 kr. eks. moms  For e-faktura mv. tilmeld dig via dette LINK

Mangfoldighedsledelse.com

I alt betales 1250 inkl. moms for 1 stk. billet til mini-konferencen (Fysisk deltagelse inkl. frokost) den 16. juni 2021

Samlet beløb: 0.00 DKK

KONTAKT: TLF. 31311379 eller info@mangfoldighedsledelse.com

STED:    Verdensmålshuset                                                                  – Fremtidsvej 1, Søborg

* Begrænset antal pladser!

Ib Enevoldsen

Ib Enevoldsen

Managing Director, Rambøll Danmark

Med en ph.d. fra AAU og 70 internationale forsknings-artikler bag sig er Ib - udover at være Adm. direktør for Rambøll, også medlem af blandt andet mangfoldig-hedsudvalget i DI og CEO-komiteen i Diversity Council.

Læs mere om Ib her.

Hajg Zanazanian

Hajg Zanazanian

1. viceborgmester - Brøndby Kommune

Hajg blev valgt til Brøndbys kommunalbestyrelse første gang i 2013 og er til daglig socialrådgiver med særlig ekspertise indenfor beskæftigelsesområdet.  Derudover er han frivillig fodboldtræner i Brøndby IF og formand for KONTRA – Brøndbys KulturKlub samt formand for Børne- og Ungeudvalget 

Læs mere om Hajg her.

Martin Lemus

Martin Lemus

Tandlæge studerende - Københavns Universitet

Martin er kommende tandlæge og arbejder ved siden af studiet. Udover også at være familiefar brænder Martin for frivilligt arbejde hvor han bidrager aktivt til såvel sports- som kulturaktiviteter i lokalområdet. Han har de sidste par år været en del af sin lokale afdelingsbestyrelse. 

Læs mere om Martin her.

Torben Dybvald

Torben Dybvald

Bestyrelsesformand & tidl. socialrådgiver

Torben er en ildsjæl og tidligere socialrådgiver. Han har gennem mange år ydet frivillig indsats gennem Dansk Flygtningehjælp. Her har han hjulpet med rådgivning til udsatte borgere og været kontaktperson andre. I dag er Torben formand for sin afdelingsbestyrelse.

Læs mere om Torben her.

Laura Vilsbaek

Laura Vilsbaek

Forfatter og rådgiver

Laura startede i 2017 med at blogge om bestyrelsesarbejdet og udgav i 2020 bogen “Du behøver ikke hedde Jens og gå i jakkesæt” for at sprede det glade budskab til mange flere! Hun beskæftiger sig med at klæde nye bestyrelsesmedlemmer på og motivere disse til at indgå i bestyrelser og finde vej til den første bestyrelsespost.

Ahmad Durani

Ahmad Durani

Diversitetsrådgiver & stifter af mangfoldighedsledelse.com

 

Ahmad arbejder til dagligt med diversitetsrådgivning til offentlige, private og frivillige organisationer og har det som sit speciale at byde ind med konkrete værktøjer til at skabe og øge mangfoldighed og inklusion. Senest har han ledet projektet ‘Mangfoldige afdelingsbestyrelser’. Erfaringer herfra kan danne grundlag for fremtidige afdelingsbestyrelser i hele Danmark – til fordel for beboerdemokratiet og godt naboskab.

 

 Hvad vores tidligere konference-deltagere mener;

 

Gode perspektiver og spændende oplægsholdere.

Louise Elver

CSR - Chef, Elis (førhen Berendsen)

Spændende, indsigtsfuldt og relevant.

Amalie Dahlerup Hermansen

Konsulent, Dansk Industri

Jeg synes, at det har været enormt spændende at høre så mange perspektiver på hvordan man kan overkomme de bias, som vi alle sammen har – både i forhold til rekrutteringen og til at sammensætte team efterfølgende.

Jeg synes, at det er meget inspirerende at se hvor mange virksomheder vil have diversitet og hvor åbent vi kan tale om, at vi bærer nogle fordomme. Jeg har lært, at man netop kan arbejde konstruktivt og at tage opgør med de ting, som ligger i vejen for større diversitet i stedet for at gøre det til et spørgsmål om skyld.

Kasper P. Kornbeck

Projektleder, SOVI Fonden

Spændende og relevant.

Heidi Gertsen

Teamleder, Bestseller

Jeg har flere gange deltaget som oplægsholder på Mangfoldighedsledelses seminarer og er hver gang blevet forbløffet over hvor dygtige de er til at fremhæve og dokumentere hvordan mangfoldighed og diversitet kan styrke organisationer og virksomheder. De er en fornøjelse at arbejde sammen med og jeg er hver gang kommet hjem med 10 gange mere viden end jeg selv kom med. Tak til Ahmad Durani

Morten Sodemann

Professor, forsker og overlæge ved Indvandrer-medicinsk Klinik ved OUH.

Nye perspektiver, tiltrængt, mangfoldigt 

Lisbeth Odgaard Madsen

Founder & CEO, Potential Company

Inspirerende, afslappet og inkluderende.

Atemad EL-Berjiji

Adm. Direktør og partner , Clicklab

I have worked with Ahmad Durani for Mangfoldighedskonference 2020 where I represented COWI A/S and COWI ´way of working ´ to promote diversity on infrastructure projects.
Ahmad had at all engaged the participants with his professional and well-structured manner and great motivation. Ahmad showed flexibility and adaptability during the process to change the format to fit Covid-19 restrictions. I was at all time well informed and motivated by Ahmad and his team and he has my greatest recommendation.
Jamal Assad

Deputy Vice President, COWI

Earlybird til Mangfoldighedskonferencen 2021

Vær den første til at få besked om Earlybird Billet til Mangfoldighedskonferencen 2021.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få besked direkte i indbakken

Tilmeld nyhedsbrev